Här kommer en halvbra bild på det första lilla svarta tacklammet. Hon växer så det knakar och har ätit upp sig mer än 400 g per dag hittills! Det är perfekt! I år kan man kanske säga att vi har fått in det där med kvalitet före kvantitet om man vill se det från den ljusa sidan (och det vill man ju alltid).

Tacklamm nummer två, en lite mindre sak med vita tecken (fast helt svart på kroppen), har också tittat fram. Hon var lite svag till en början och vi fick övervaka så att hon verkligen hittade maten det första dygnet, men nu har hon repat sig och ser pigg och glad ut hon också.

Då var det allt för den här omgången då. Slakteriet ser oss nog inte som någon stor leverantör med en “skörd” på enbart två lamm (de får förmodligen stanna på gården båda två), men vi överväger att betäcka de fyra som inte tog sig den här gången så att de lammar till julhelgen… kanske kan bli lite fler då istället smiley